vissza

Hírek

DC Properties Kft. COVID-19 tájékoztató

DC Properties Kft. COVID-19 tájékoztató

2020. 03 16.

Kedves Ügyfeleink, Üzleti Partnereink és Barátaink!

A koronavírus (COVID-19) miatt példátlan világjárványt élünk át.
Mély együttérzéssel gondolunk a járvány miatt szenvedő családokra világszerte, és reménykedünk a betegek gyors felépülésében.

Önökhöz hasonlóan mi is számos óvintézkedést hoztunk annak érdekében, hogy minimálisra csökkentsük az ügyfeleinket, üzleti partnereinket, munkatársainkat és barátainkat érintő esetleges kockázatokat. Ezeket a lépéseket a magyar kormány és a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatása és határozatai alapján dolgoztuk ki, amelyeket folyamatosan nyomon követünk a www.koronavirus.gov.hu oldalon.

A COVID-19 koronavírus terjedése miatt a 2020. március 15-i hétvégén az irodai DC Properties csapat átállt a távoli munkavégzésre. Az átállást megelőzően 48 órában valamennyi rendszerünket teszteltük és megbizonyosodtunk arról, hogy a távoli munkavégzés minden feltétele, az irodánk által munkatársaink részére adott eszközökkel biztosított. Adataink, dokumentumaink és munkánk bizalmas jellegét és integritását változatlanul biztosítani tudjuk.

A távoli munkavégzés elrendelését a magyar kormány és a Koronavírus-járvány Elleni Védekezésért Felelős Operatív Törzs tájékoztatása és határozatai alapján hoztuk meg.

 

A takarító és karbantartó részleg továbbra is dolgozik és készen áll arra, hogy minden feladatot az eddigiekhez hasonlóan ellásson.

Takarítási szolgáltatásainkat a kritikus helyzetben megrendelőink kívánságához alkalmazkodva, emelt szinten nyújtjuk. Szintén elvégezzük az előre meghatározott karbantartási feladatokat is.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy a kialakult helyzetben változatlanul az a célunk, hogy továbbra is az elmúlt évek során tőlünk elvárt és megszokott magas színvonalú szolgáltatást nyújtsuk Önöknek.

Célunk az is, hogy megőrizzük kollégáink, partnereink és családtagjaik egészségét és biztonságát.

 

A fenti lépéseken túl a következő intézkedéseket hoztuk:

Irodánk teljes személyzetét felkértük, hogy tartózkodjanak minden külföldi vagy belföldi üzleti utazástól.

Lemondtuk a belső és külső ügyfél találkozókat és átálltunk a videókonferenciás és Skype technológiás kapcsolattartásra.

Munkatársaink biztonsága érdekében intézkedtünk irodánk rendszeres fertőtlenítéséről, arra az esetre, ha az irodában tárolt, papíralapú dokumentumokhoz való hozzáférés miatt szükséges lenne az irodában tartózkodni.

 

Őszintén értékeljük az Önök megértését és együttműködését, amivel ebben a nehéz időszakban megtisztelnek minket. Bármilyen kérdés vagy probléma esetén keressenek bátran!

 

Szeretnénk megerősíteni, hogy a DC PROPERTIES változatlanul az Önök rendelkezésére áll. Kérjük, hogy a működésünkkel vagy a COVID-19 vírussal kapcsolatosan hívjanak a +361 413-7350-es telefonszámon vagy írjanak a info@dcproperties.hu email címre.

Tisztelettel:

A DC PROPERTIES Csapata

 

Photo by Fusion Medical Animation on Unsplash